FAQ

Q: Wat is FEMpreneurhulp?

A: FEMpreneurhulp is een initiatief van FEM-START dat vrouwelijke ondernemers ondersteunt in de bedrijfsmatige en mentale uitdagingen die de crisis teweegbrengt. Door ons coachingstraject en community van vrouwelijke ondernemers, bieden wij de steun op maat die jij nodig hebt.

Q: Voor wie is het bedoeld?

A: Het initiatief is bedoeld voor vrouwelijke ondernemers, klein of groot, die bedrijfsmatige en/of mentale ondersteuning nodig hebben om hun onderneming voort te zetten.

Q: Wat voor vragen kan ik neerleggen bij FEMpreneurhulp?

A: Van online marketing tot HRM-vraagstukken: alle vragen die jij op het moment hebt, kunnen worden beantwoord. Ook kun je de mentale uitdagingen waar je tegenaan loopt bij ons neerleggen. Op basis van jouw ingezonden hulpvraag zal je worden gematcht aan een mentor met expertise of het gebied van jouw uitdagingen.

Q: Mag ik mijn mentor zelf kiezen?

A: Op basis van jouw hulpvraag, matchen wij je aan de juiste mentor. Een suggestie, mag je altijd meenemen in je aanmelding.

Q: Hoelang duurt het traject?

A: Het mentortraject is maximaal 3 gesprekken en duurt 3 maanden met een mogelijkheid tot verlenging.

Q: Hoeveel vragen mag ik stellen aan jullie mentoren?

A: Er zit geen limiet aan het aantal vragen die je mag stellen aan de aan jou toegewezen mentor. Na gematcht te worden aan een van onze mentoren, ontvang je 3 gesprekken verspreid over 3 maanden.