Onze mentoren

Sandra van der Pal

Mentor, verbinder, startup liefhebber


Sandra van der Pal is een verbinder in hart en nieren. Dit, samen met haar voorliefde voor startups, resulteerde in haar rol binnen TEDxAmsterdamWomen. Als onderdeel van het Startup Awards team ondersteunde zij het initiatief van 2017 tot heden. Als vervolg op het TEDx initiatief, sloegen Marian en Sandra de handen ineen om samen de Nederlandse tak van FEM-START op te zetten. Het moment dat de coronacrisis Nederland trof, spraken Marian en Sandra hun zorgen naar elkaar uit. Wat zou dit zou betekenen voor vrouwelijke ondernemers? Zo ontstond FEMpreneurhulp.

Marian Spier

Sociaal ondernemer, visionair, leider.


Als één van de meest toonaangevende sociale ondernemers in Nederland, ligt Marian’s diepgewortelde passie bij het creëren van positieve sociale verandering, specifiek gericht op het excelleren van vrouwelijke ondernemers. In 2010 startte Marian TEDxAmsterdamWomen als onderdeel van de bestaande TEDx initiatieven. Uit dit passieproject ontstond al snel een vervolg initiatief: FEM-START werd in 2019 gestart, waar FEMpreneurhulp een onderdeel van is.

Gervaise Coebergh

Business strateeg, marketing & communicatie expert, coach.

 Een geboren ondernemer met een achtergrond in kunstgeschiedenis. In 1997 richtte Gervaise Coebergh Communicatie & PR op en heeft zij het bedrijf opgebouwd tot een van de toonaangevende spelers in de Nederlandse communicatiebranche. Gervaise is grondlegger van SpicePR, medeoprichter van VERTOV en eigenaar van Voscheheugte. Een grote passie van Gervaise is het streven naar een meer diverse maatschappij door het ondersteunen van verschillende culturele initiatieven. Als kroon op haar werk ontving zij de Porsche People’s Choice Female Entrepreneur of the Year Award.

Kimberly Ofori

Scale-up specialist, digitaal strateeg, mentor.

Ondernemen zit Kimberly Ofori in het bloed, zo heeft Kimberly meerdere ondernemingen opgericht in het afgelopen decennium. Variërend van digitale platformen, HR oplossingen en lifestyle merken. Ze is de oprichter van Ofori Inc. een consultancy dat Europese bedrijven begeleid met hun uitbreiding naar de Afrikaanse markt. Daarnaast heeft Kimberly SheWins opgericht, een consultancy met een community platform dat zich richt op het ontwikkeling en upskilling van zakenvrouwen. Ook heeft ze Apreneur Network opgericht, het digitale netwerk platform for Afrikaanse ondernemers, dat recent is verkocht aan investeerders.

Sofie van der Linden

Chief People & Strateeg

Sofie is een ervaren leider en business strateeg. De laatste jaren heeft ze zich voornamelijk gericht op mens- en organisatieontwikkeling. Ze heeft bijgedragen aan het opzetten van verschillende organisaties en altijd internationaal gewerkt. Met haar consulting skills, commerciële denkwijze en groot netwerk sluit ze zich graag aan als mentor bij FEM-START

Rosanna Nazir

Sociale ondernemer, gecertificeerd coach, commercieel adviseur.

Rosanna Nazir heeft een diepgewortelde passie voor (co-)creatie van organisaties met een menselijke touch. Haar expertise ligt in het transformeren van bedrijven naar inclusieve omgevingen en dit bereikt ze door haar unieke methode van sterke communicatie, strategische inzichten en een ontzettend sterk netwerk. Haar missie is om een drijvende kracht te zijn voor vrouwen in de tech sector.

Marjolein van den Bergh

Communicatie expert, trainer, coach

Marjolein is gepassioneerd communicatie coach. Zij ontwerpt trainingsprogramma’s voor sociaal betrokken ondernemers en organisaties, waarbij ze gebruik maakt van het gedachtegoed van Nonviolent Communication. Haar missie is om professionals te helpen bij het bouwen van authentieke relaties met hun collega’s en klanten. Op deze manier faciliteert zij een positieve werkomgeving, laat ze zien hoe je diversiteit kunt omarmen en inspireert ze om te komen tot nieuwe oplossingen die alle betrokken partijen ten goede komen. Zij werkt in Nederland en internationaal voor verschillende opdrachtgevers. Als mentor kun je bij Marjolein terecht voor: hulp bij lastige gesprekken, managementvaardigheden, consultative based selling en teamwork hulpvragen.

Frances Singleton-Clift

Workflow en procesmanagement coach

Frances heeft het grootste deel van haar leven gewerkt om ondernemers in het recht en technologie te ondersteunen. Vanuit haar juridische achtergrond Oxford University heeft ze in de publieke en private sector gewerkt om legal innovaties op de markt te brengen. Meest recentelijk heeft ze gewerkt met de Global Top-100 advocatenkantoren om business intelligence-tools te integreren. Daarnaast heeft ze Women in Legal Tech en haar eigen bedrijf opgericht voordat ze een jaar de Zuid-Amerika reisde om te leren over innovatie in Latijns-Amerika.

Valerie Nusman

User experience designer

Als designer met een specialisatie in User experience design is het Valérie’s expertise om altijd de eindgebruiker te begrijpen en centraal te stellen bij het ontwerpen van digitale ervaringen.
Met haar empatisch vermogen en nieuwsgierigheid baant ze zich een weg door het IT landschap rondom app ontwikkeling. Haar passie is design in de breedste zin, maar voor de kost werkt ze samen met developers, eindgebruikers en andere stakeholders om design en business challenges op te lossen omtrent het ontwikkelen van apps. Momenteel doet ze dit bij M2mobi, een Full Service Mobile Agency waar ze werkt aan mobiele apps voor zowel consumenten als de B2B markt. Als mentor kun je bij Valérie terecht voor advies over creatieve processen (Design thinking), hulp bij conceptuele challenges en inspiratie en adviezen rondom branding.

Snežana Nedeski

IT tech consultant, carrière & life coach 

Snežana Nedeski is een ervaren consultant, projectmanager en innovatiemanager met een focus op ICT, zowel bij startups als grote internationale bedrijven. Ze heeft brede ervaring met ICT projecten (en productontwikkeling) van concept tot implementatie. Dit vereist veel kennis, waardoor ze bekend is met werk- en denkwijzen zoals Agile, design thinking, design sprints, en lean startup.Hiernaast helpt ze als business- en carrière coach mensen met een diverse achtergrond tijdens hun reis naar succes, groei en geluk in het professionele leven (en zo ook in hun privéleven!).Als mentor kan je daardoor bij haar terecht voor zowel inhoudelijke vragen als uitdagingen op het gebied van persoonlijke vaardigheden. Ze houdt van een praktische aanpak, maar zal altijd aandacht hebben voor eventuele gevoelens of patronen die een rol spelen in het vraagstuk.

 

Ageeth Bakker

De verbindende en scherpe financial professional

Vanuit haar opleiding als register accountant is zij in staat om snel cijfers te doorgronden en te vertalen naar acties en verbeteringen voor je bedrijf. De afgelopen 10 jaar is zij in diverse organisaties directeur geweest en sturend in de realisatie van de strategie. Op dit moment zit zij in de Raad van bestuur van een middelgrote verzekeraar en is commissaris bij een andere verzekeraar. Zij ziet finance en interne beheersing als een belangrijke enabler in de realisatie van de strategie. Daarbij is zij in staat snel business modellen te doorgronden en te vertalen naar financiële model voor een onderneming

Jildou Steensma

Business coach

Jildou Steensma heeft in 2013 La Mision gericht. Zij is organisatie antropoloog en business coach. Haar passie is om te werken met ondernemers en organisaties die met hun business een maatschappelijke impact maken.
Jildou werkt vaak op het snijvlak van organisatieontwikkeling, teamontwikkeling en innovatie. Als gecertificeerd Lumina Spark coach begeleidt zij teams. Via deze methodiek krijgen teamleden meer inzicht in zichzelf en in samenwerking binnen het team.
De afgelopen jaren heeft Jildou diverse acceleratorprogramma’s ontwikkeld en begeleid voor innovatieve startups en scale-ups in binnen en buitenland.

Sabrina Nijs

Sales, pitchen en coachen

Als Sales Mentor heeft Sabrina een liefde voor het helpen van vrouwen om ze te laten excelleren als ondernemer. Met 20+ jaar werkervaring in Sales is ze nu ook een aantal jaar eigenaar van haar eigen bedrijf MaeDynamic en laat zij zich al jaren trainen in Amerika ogv Sales en ondernemerschap. Sales, commercieel denken en handelen is de basis van ondernemen maar een groot struikelblok voor velen. Zij ziet vrouwen helaas vaak stagneren om voor hun waarde te gaan staan, om vol zelfvertrouwen een pitch te kunnen doen of goede prijzen durven vragen voor hun aanbod.Dit geldt niet voor alle vrouwen, ze werkt ook veel met doortastende vrouwelijke ondernemers die gefocust zijn op omzet, groei en het pakken van alle commerciële kansen. Ze ziet zichzelf graag als strategisch Sales partner in jouw reis naar een level UP. Let’s GO!

Nicole Edelenbos

Leider, coach, ondernemer

Nicole heeft jarenlang als professional (jurist en advocaat) gewerkt; 10 jaar lang bij verschillende bedrijven in eindverantwoordelijke management functies, waaronder als directeur van diverse Betaald Voetbal organisaties. Sinds 2005 is zij adviseur op het gebied van management en organisatie. Sinds 2014 heeft zij haar eigen bureau (www.edelenbosses.nl) en richt zij zich tevens op het verkrijgen van meer vrouwen in leidinggevende posities en vrouwelijk leiderschap met de programma’s van Future Female Leaders. ( www.futurefemaleleaders.nl). Ze is een verbinder, een netwerker, is creatief kritisch en denkt graag ‘out of the box’.

Lisa Ross-Marcus

Leadership coach, strategic story-shaper, opportunity detective

Lisa’s passion is ‘empowering women who make a difference’ She volunteers at Fempreneurhulp to coach and support female entrepreneurs in creating their unique compelling story to attract funding and sponsoring.

This process involves a combination of cultivating self-belief, determination, boldness, connecting the dots and out-of-the-box thinking.

She has a wide range of experience from fundraising, grant writing, business pitching, and finding sponsors in unlikely places.

A former dancer/choreographer, Lisa created 20 original productions funded by the Dutch Ministry of Culture. As a female entrepreneur she founded ‘Dream Weddings’ one of the first wedding planning companies in The Netherlands and sold it 5 years later.

Lisa delivers executive coaching and intercultural consulting through her company In-Coaching

Mascha Mooy

Burnout specialist, Auteur

Mascha is de oprichter en directeur van Bye Bye Burnout. Bye Bye Burnout is onder de bezielende leiding van Mascha uitgegroeid tot de meest revolutionaire en spraakmakende burn-out organisatie van dit land. Dankzij Mascha’s realistische kijk op burn-outs heeft zij al meerdere werkgevers kunnen behoeden voor hoge verzuimkosten wegens uitval door burn-out en werkstress. Mascha heeft vorig jaar een managementboek over burn-out op de werkvloer geschreven en staat zij regelmatig op het podium om te praten over ondernemen, leiderschap en alles wat erbij komt kijken. Daarnaast is Mascha de winnares van de Piper Heidsieck Leading Ladies Award en behoort Mascha tot de Top 25 van meest innoverende organisaties van dit land aldus De Ondernemer.

Wilfried De Wever

Strategische transitie-, investerings- en innovatie adviseur – Foresight Initiatives Developer

Wilfried heeft een internationale juridische en economische achtergrond. Als CEO van Foresight-Transitions helpt hij klanten en organisaties gebalanceerde transitie, groei- en innovatiepaden uit te stippelen en op een verstandige manier risico’s te nemen. Hij daagt klanten uit en zorgt ervoor dat ze 1 stap vooruit kunnen blijven door groeiende problemen aan te pakken en op nieuwe trends in te spelen. Als adviseur, ondernemer en director heeft hij gedurende de laatste 17 jaar een uitgebreide toolkit van methodes samengesteld, uitgetest en verfijnt en een zeer breed internationaal netwerk uitgebouwd. Hij heeft ervaring met private, commerciële, publieke, en not-for-profit initiatieven.

Jette van Duijn

Aanbod designer en goudvanger

Jette begeleidt vrouwelijke ondernemers bij het vangen van hun unieke goud en dit te laten meebewegen in een goed voelend en goed werkend aanbod. Want met jouw goud in handen, voel en zie je wat je waard bent en trek je de juiste klanten aan! Dit geeft je energie, helderheid, vrijheid en rust en kun je de markt op en een daadwerkelijke transformatie bij jouw klanten realiseren. Iedereen heeft een unieke gift en het is de bedoeling dat je dit nog meer transformeert in goud. Door een positieve bijdrage te leveren aan de wereld en dit dan doorgeven. Als ondernemer is je aanbod hier het middel voor.“The purpose of life is to discover your gift. The meaning of life is to give your gift away”

Ellen Tacoma

Sociaal ondernemer, scale-up specialist

 Ellen heeft jarenlange ervaring zowel als ondernemer als in de corporate sector in diverse management posities. Ellen is sterk in het definiëren van een missie, vast stellen van een ambitieuze lange termijn stip op de horizon en helpt je deze te vertalen naar korte termijn acties vandaag. Complexe situaties ontrafelt ze door duidelijke keuzes te maken en focus aan te brengen. Co-founder en nu board member van Women on Wings, dat als doel heeft 1 miljoen banen te creëren voor vrouwen op het Indiase platteland. Women on Wings heeft een kantoor in Nederland en India. Impact: er zijn inmiddels 284.000 banen gerealiseerd, samen met Indiase sociale ondernemers. Zij is een goede luisteraar, eerlijk, analytisch en pragmatisch.

Kerrie Finch

Founding Partner futurefactor

Kerrie is the founding partner at futurefactor, a communications consultancy based in Amsterdam, London and Los Angeles. She is passionate about making connections as a host or moderator on the main stages of Cannes Lions, The Next Web, Dublin Tech Summit, PromaxBDA, Frankfurt’s ME Convention, and more. Prior to founding FinchFactor in 2009 (now futurefactor), Kerrie was PR Director at Wieden+Kennedy, wrangling brands such as Nike and Heineken, Coca-Cola and Electronic Arts. Today, Kerrie is country representative for the Cannes Lions International Festival of Creativity, board member of the ADCN, advisory board member of IncludeNow and the founder of SheSays Amsterdam.

Connor Sattely

Chief “Helps Your CEO Keep Their Sanity” Officer

Running a startup is usually a stressful and chaotic experience that only the craziest people in the world undertake. That includes this guy. Connor has run 3 startups over 10 years, and advised 100+ startups from 25+ countries on everything from business development and strategy to product development and investment preparation. Get in touch to talk to a fellow founder-turned-advisor (turned back to founder because he has the self control of a drunk fish) about the problems keeping you up at night as you grind and grow your business.

Nathalie Dijkman Social entrepreneur

Nathalie Dijkman

Social entrepreneur, Bridge builder between Europe and Africa 

Nathalie is a social entrepreneur, with specific expertise in civic tech companies serving clients in the public sector. Nathalie founded SEMA, a social enterprise that offers a platform in East Africa to give citizens a voice in evaluating public services. I’m interested in helping female entrepreneurs who are interested or setting up on the African continent, while you are not African: how do you do that, as a white person, in a responsible way? SEMA won the international Anti-Corruption Excellence Award last year, currently has a turnover of EUR 250,000 from both donations and government tenders, and has given a voice to 75,000 citizens in Uganda. Besides SEMA, Nathalie has also set up her own ethical fashion (wax-print) brand called Langi: clothing produced by refugees in Africa and sold in Europe. In addition, Nathalie is co-founder of the Amsterdam Law Hub: an innovation space for justice entrepreneurs (especially students of social sciences) at the University of Amsterdam. As a mentor I like to support young entrepreneurs who, like me, have a passion for justice, creativity and Africa.

Nathalie van Haaren Professional Coach Fempreneurhulp

Nathalie van Haaren

Professional coach, Ondernemer & Trainer

Nathalie van Haaren zegde twee jaar geleden haar corporate baan op in de IT om zo haar leven te transformeren en internationaal en remote te gaan werken. Op dit moment woont en werkt Nathalie in Senegal, West Africa. Naast het runnen van haar eigen coach praktijk waar zij vrouwen in het bedrijfsleven en expats helpt om de transitie te maken naar het ondernemerschap heeft zij veel ervaring als (innovatie) programma manager, facilitator en trainer voor vraagstukken rondom Corporate Learning en Development. Ze werkt graag met methodieken als Agile, Design Thinking en Coaching Tools om zo van binnenuit te innoveren en transformeren. Voor hulp vragen rondom internationaal werken, de transitie van werknemer naar ondernemer en als je moeite hebt met je eerste klanten vinden kan je bij haar terecht!

Joyce Oomen-Beeris

Idee management, Service Design Thinking, Portfolio management

Joyce is een innovatie- en portfoliomanagement consultant/ facilitator met ruime kennis en ervaring op het gebied van innovatiemanagement, portfolio management, service design thinking en lean startup. Zij is founder van www.pimcy.nl (2015) en www.studiopimcy.nl (2020). Joyce heeft een achtergrond in financiële dienstverlening en werkt vooral voor grotere, corporate organisaties. Vraagstukken op het gebied van productontwikkeling, productmanagement, verbeteren van de klantervaring, ontwikkelen van innovatiestrategie en jouw business model is haar expertise. Woorden die haar kenmerken zijn: nieuwsgierig, creatief, uitdagend, energiek, direct en vrolijk.

Barbara Rogoski

Executive presence, communication, hero story strategy, empowered and empowering

 Barbara is an American executive communication coach for Fortune 500 companies worldwide living in The Netherlands. Her focus is to help business professionals to tell their story with confidence, clarity and impact. She has coached more than 100 TEDx speakers at more than 20 TEDx events, including TEDx Amsterdam and TEDx Amsterdam Women where she was the exclusive coach for the Startup Award Program for female entrepreneurs for 5 years. She is a published author of Boring to Brilliant, A Reference Guide for Speakers, professional speaker and mentor. Currently, Barbara is a presentation coach for YES!Delft Startup Incubator and has a passion to help women develop their executive presence and confidence.

My expertise – questions I can answer:

I am an expert presentation/pitch and storytelling coach. If the participants need to work on their presentation skills, how to tell the story of the product or service – and find the hero story, I can help them craft a clear and focused message. I bring my TEDx coaching experience to the business world and small business and also am quite experienced with developing one’s executive presence.

Questions I can answer – How can I tell my story better? What should I say and not say about my product or service? How can I improve my confidence or executive presence? How can I improve my virtual presentation and storytelling skills?

 

Kanan Dhru

Kanan Dhru is currently working at the Hague Institute for Innovation of Law (HiiL). Originally from India, Kanan is a co-founder of Lawtoons, a comic book series simplifying law for kids and Research Foundation for Governance in India, a think-tank on public systems research and advisory. With over 10 years of experience in the areas of access to justice and policy-making,  Kanan believes strongly in simplifying legal information and legal service delivery, especially with innovative tools which are sustainable and scalable.

Kanan has a Masters in Public Administration and a law degree from the London School of Economics. She has experience of working in both public and private sector with stints at McKinsey & Co, National Knowledge Commission, a Prime Minister’s Advisory in India, as well as the World Health Organisation and Stanford University. An Acumen India fellow, a Global Shaper with the World Economic Forum and has won HiiL´s ¨Innovating Justice Award¨ in 2014, Kanan was featured as one of ´37 Indians to Watch´ by India Today, a prominent national journal. A believer in communities, innovation and entrepreneurship, Kanan is a public speaker, writer and a history-buff who loves to work with new ideas and enterprises.

Astrid van Leeuwen

Coach, marketing- en communicatie-expert, veel ervaring in de culturele sector

Mensen met een passie en doel voor ogen fascineren Astrid. Gedreven door een van haar eigen passies begon ze haar carrière als persvoorlichtster van Het Nationale Ballet. In de negen jaar dat ze deze functie bekleedde werd ze genomineerd voor de Cosmopolitan Talent Award in de categorie communicatie en won ze de Alexandra Radius Prijs. Na haar vertrek bij Het Nationale Ballet begon ze haar eigen tekst- en communicatiebureau – TekstAppeal – en ontwikkelde zich tot een veelzijdig journalist, marketingmedewerker en communicatiedeskundige. Ze werkte voor diverse landelijke dagbladen, publiekstijdschriften, vakbladen, tv-programma’s en culturele instellingen, met als belangrijkste specialiteit het menselijke één-op-één gesprek of interview. Mede vanuit die kracht ontwikkelde ze zich de afgelopen jaren ook als coach en inmiddels heeft ze haar eigen praktijk: MovingMinds Coaching Amsterdam, waarbij ze zich richt op uiteenlopende vraagstukken op het gebied van werk, leven en relaties. Warmte, betrokkenheid, empathie en een oprechte interesse in mensen zijn daarbij haar drijfveren.

 

Karin Boon

Entrepreneur, Digital Branding Specialist

 Karin Boon is al meer dan 13 jaar ondernemer, heeft ruim 18 jaar ervaring in online als Digital Branding Specialist. Ik begeleid merken, mensen en organisaties op het gebied van strategie, digitale transformatie, branding en marketingcommunicatie. Alles met het doel deze digitale kansen te pakken en de juiste stappen hiervoor te nemen. In de afgelopen jaren heeft Karin verschillende eigen bedrijven opgezet en succesvol verkocht zoals een distributeurschap van babyartikelen van de Amerikaanse merken Bébe au Lait, BUILT NY en het Engelse Bibetta waarmee ze binnen 3 jaar haar bedrijf uitbouwde tot 350 winkels in Nederland. Ze is een ondernemer in hart en nieren en door haar ervaring een alleskenner op het gebied van (online) ondernemen. Naast haar moederschap en succesvolle bedrijf, volgde ze de Business University of Nyenrode en twee creatieve studies Allround Styling bij Artemis in Amsterdam en Photostyling bij VOGUE akademie. In 2013 verkocht zij haar bedrijf en startte als één van de eerste mommy influencers met een mode- beauty nieuwssite voor de fashionable moms van Nederland met een bereik van meer dan 60.000 unieke bezoekers per maand. Schreef o.a. als beauty editor voor het magazine KEK Mama.Je kunt wel zeggen een creatieve digitale duizendpoot, gespecialiseerd in (personal) branding, social media, digitale transformatie, marketingcommunicatie, content creation, (influencer) marketing en een sterke focus op resultaat.

 

Jolanda Oskam

High Level Coach / founder JOInspirations Coaching.

Na een succesvolle carrière in Marketing & Branding in de Corporate Sector combineerde Jolanda haar vaardigheden op het gebied van coaching, branding, marketing & presence om vrouwen te begeleiden bij het realiseren van hun persoonlijke & zakelijke doelen. Met haar programma’s laat ze vrouwen innerlijk groeien met een uiterlijke impact. Het is haar ultieme passie om vrouwen te helpen bij hun persoonlijke en zakelijke magnetiserende transformatie. Een transformatie die leidt tot jouw weergaloze presentatie waardoor je mega impact maakt. Haar klanten zijn o.a. CEO’s, Executives, Ondernemers & Specialisten. Door haar unieke aanpak en methodiek gericht op de 3 pijlers Presence, Being & Expression heeft zij al menig zakenvrouw geholpen de volgende stap te maken in haar ontwikkeling & carrière.

Daarnaast heeft Jolanda haar eigen Lifestyle programma ‘Claim Your Stage’ bij Goodlife Radio en schrijft ze regelmatig columns voor Lifestyle magazines.

Wil jij op ieder moment vanuit innerlijke kracht succes, energie en rust uitstralen?
Mega impact maken met jouw onuitwisbare indruk?

Binnenkomen in willekeurig welke ruimte en meteen de aandacht krijgen die je verdient? Direct je ideale klant of contact aantrekken? Een weergaloze aantrekkingskracht hebben? Gezien worden en nooit meer vergeten? En ben je bereid uit je comfortzone te stappen, je diepere laag te ontdekken, af te pellen en mega-ontwikkelstappen maken? Dan is Jolanda DE mentor voor jou. Zij helpt je bij je life changing switch in zichtbaarheid en ZIJN waardoor je zakelijk nog krachtiger, stralender en succesvoller wordt

Freerk Smit

Freerk heeft een brede achtergrond in onder ander M&A, banking en de laatste 7 jaar in private equity (Karmijn Kapitaal).
Hij heeft tal van ondernemers begeleidt met de verkoop of overdracht van hun bedrijf en was intensief betrokken bij het opzetten van een nieuwe bank ik Mozambique.

In India richtte hij een vestiging op voor een groot Nederlands productiebedrijf. Bij Karmijn is Freerk het kritische (financiële) geweten en houdt zich daarnaast bezig met o.a. fundraising en stakeholder management en is altijd op zoek naar de meest optimale oplossing voor iedere uitdaging.

Anna Molnár

Anna Molnár is a Female Entrepreneurs’ Coach and Italianist, with an immense passion for languages and literature, a special analytic eye for complex situations and a huge drive to get the best out of people. “It is my mission to make curious people blossom again, so that they can turn the page of the next chapter in their life in a meaningful way.” Anna offers coaching and consulting, to restore work/life balance of female entrepreneurs who love to read and have to write for their business. If you have difficulty to keep focus, if you’re plans don’t tend to work, if you are out of ideas of what to do next, if you have too many ideas and don’t know where to start, if you always start but hardly ever finish, if you are always busy and don’t see the difference between weekdays and weekends anymore, if you could use some support to take some tough decisions … reach out to Anna. She will help you map out your situation, find your personal & professional goals, create a resilient plan and guide you through your commitment. So that you can enjoy both your private and professional life with impact and without feeling guilty.

Foto credits: Tessa Posthuma de Boer

 

Tanya Pineault Fempreneurhulp

Tanya Pineault

Tanya has built her career in new business and market development, working across North America, Asia and Europe for the past 10 years, with clients in financial services, fine art fairs and travel trade.

She now works in FinTech for PayPal and pre-COVID was organizing events in Amsterdam for female-led start-ups wishing to scale up their e-commerce businesses, while using her payments background as a base.

She would love to use her experience to empower aspiring women to build their own international career or to help develop their e-commerce strategy.

Muthumari Duraisamy Fempreneurhulp

Muthumari Duraisamy

Muthu is a passionate finance leader worked internationally, created efficient operating model and highly skilled strategic planner. She likes mentoring students, women, and entrepreneurs.

She is mentor and ambassador for HEC, Paris, where she did her Executive MBA. Her senses of purpose is through giving back to the society.

She worked in scale-up business within big international companies, especially on the technology businesses. She has high interest for D2C, IoT, SaaS and solution business models. She is curious in nature, challenge the status quo and solution provider for complex business challenges, not just in finance but also how to run the business.

Mirjam Bach fempreneurhulp

Mirjam Bach

Wil je meer autoriteit uitstralen?
Sta je vaak op podia, en wil je jezelf met meer passie, zichtbaarheid en zelfvertrouwen presenteren?
Wil je serieuzer genomen worden als professional?
Wil je suggesties voor outfits tijdens belangrijke presentaties, (zakelijke) events die bij jou persoonlijk, jouw functie en imago passen?
Ben je benieuwd welke invloed je met kleur en kleding kunt hebben?

Stichting FEMpreneurhulp, RSIN 861685702
FEMpreneurhulp is een initiatief van FEM-START

Contact: info@fempreneurhulp.nl
Locatie: Den Haag, Nederland