Onze partners

 

Dankzij onze geweldige partners kunnen wij vrouwelijke zzp’ers helpen hun bedrijf financieel gezond te maken. Wij zijn trots op onze samenwerkingen en willen graag onze waardering uiten. Hieronder vind je een overzicht van onze partners die geloven in de kracht van vrouwelijk ondernemerschap.

 

SmartMatchApp
FEM-START is door het Lancôme Write Your Future-programma gekozen als eerste Nederlandse partner. Met FEM-START leert Marian Spier, samen met haar team, vrouwen hoe ze hun bedrijf moeten financieren, wat aansluit bij Lancôme’s Write Your Future-doelstellingen. Marians doel is – net als die van het beautymerk – om vrouwen te motiveren en inspireren om wél bedrijven te starten en funding op te halen.

 

Met het uitbreken van de coronacrisis is onze samenleving in de kern geraakt. Het raakt iedereen en met name de mensen die kwetsbaar zijn. Het Oranje Fonds wil juist deze groep een vangnet bieden, juist nu. Vanuit deze gedachtegang, heeft Oranje Fonds besloten om een samenwerking aan te gaan met FEMpreneurhulp.

SmartMatchApp
online matching platform van FEMpreneurhulp is is een initiatief van FEM-START mede gesteund door Equals dat zich inzet om vrouwelijke ondernemers te ondersteunen, aan te moedigen en te laten excelleren. In tijden van crisis en daarna. FEMpreneurhulp zet zich actief in om vrouwelijke ondernemers te ondersteunen bij alle uitdagingen die de huidige crisis met zich meebrengt. Middels ons mentor netwerk bieden wij jou de support op maat aan die je nodig hebt om je onderneming door de crisis te komen. Samen staan we immers sterker dan alleen. #SamenSterk