Onze partners

Oranje Fonds

 

Het Oranje Fonds is er voor iedereen die zich zich inzet voor een ander. Onze steun bestaat uit geld, tijd, kennis en aandacht. Als we er allemaal voor elkaar zijn, staat niemand er alleen voor. Het Oranje Fonds kenmerkt zich door het ondersteunen van sociale projecten die meehelpen aan een betere maatschappij voor iedereen.

Met het uitbreken van de coronacrisis is onze samenleving in de kern geraakt. Het raakt iedereen en met name de mensen die kwetsbaar zijn. Het Oranje Fonds wil juist deze groep een vangnet bieden, juist nu. Vanuit deze gedachtegang, heeft Oranje Fonds besloten om een samenwerking aan te gaan met FEMpreneurhulp.

Karmijn Kapitaal  

Karmijn Kapitaal is een investeringsmaatschappij gericht op het MKB. Succesvol ondernemen staat voor ons gelijk aan verantwoord groeien. Geen enkele onderneming is namelijk gebouwd met enkel financiële doelen. Ondernemen begint met een droom. Iets willen neerzetten. Ondernemingen worden gebouwd op de schouders van mensen. 

 Die visie vraagt om balans. Balans tussen zachte waarden en spreadsheets. Tussen zakelijk en zorgzaam, actiegericht en bedachtzaam. Tussen risico’s nemen en managen, concurreren en verbinden. Tussen meningen en overtuigingen, van mannen én vrouwen. Juist die balans tussen winst en maatschappelijke waarden maakt bedrijven succesvol, is onze ervaring.

Wij zetten deze ervaring graag in om ondernemers te ondersteunen bij hun groei.

 

Wil je meedoen?

 

Stuur een mailtje naar: info@fempreneurhulp.nl

Contact: info@fempreneurhulp.nl
Locatie: Den Haag, Nederland